LoginLogin With Facebook

NyckelDirekt bricka

Vem är Promotheo ?

Promotheo är ett företag som erbjuder lösningar när du har tappat eller hittat ett värdefullt objekt. Genom att använda "Direkt-produkterna" får du en unik, anonym e-mail adress, och på så sätt är vi säkra på att våra användare får tillbaka sina förlorade objekt.

 

Hur kan jag kontakta Promotheo och NyckelDirekt?

Du kan kontakta oss på NyckelDirekt på olika sätt:
Epost: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Tel: 08 559 21 925

 

Vilka lösningar erbjuder Promotheo ?

Promotheo erbjuder olika lösningar för olika förlorade objekt som t.ex nycklar, mobiltelefoner, kameror, bärbara datorer, MP3 läsare o.s.v... Besök www.promotheo.com för att uptäcka all våra tjänster.
Promotheo erbjuder också smarta brickor för dina husjur: kolla på www.petdirekt.se eller www.soslostpets.com .

 

Hur kan jag skydda mina nycklar ?

Sätt dina bil eller hemnycklar på din nyckelbricka för att garantera att det skall kunna identifieras. Registrera sedan abonnemanget på hemsidan. KLART! Har du fått din bricka via en av våra samarbetspartnert är det möjligt att vi redan har dina uppgifter, men vi kan lättare ta kontakt med dig om du anger ditt telefonnummer och-eller epostadress.

 

Vad händer om jag förlorar mina nycklar ?

Om du förlorar dina nycklar är det stora chanser att någon hittar de. Vi har gjort så att det är lätt för upphittaren att ta rätt beslut och hjälpa till...vi dessutom betalar en hittelön !
Vi ber upphittaren att ta kontakt med oss, eller lämna nyckalrna i en postlåda eller till polisen. Upphittaren kan också skicka ett mail meddelande till adressen som står på brickan. Meddelandet är då avläst och analyserat av vårt system och sedan skickat vidare till ägaren, på så sätt att det inte finns nägon direkt kontakt mellan ägaren och upphittaren. Ägaren kan då ta kontakt med upphittaren direkt eller be oss att hjälpa till.

 

Hur aktiverar jag min Promotheo produkt ?

Enkelt! Du gär det gemnom att klicka här! Först och främst ber vi dig ge oss din epostadress (det blir ditt 'log-in ID' på NyckelDirekt). Sedan lägger du till dina uppgifter och accepterar våra villkor. Om du redan är kund hos oss, bör du endast skriva in ditt password som skickas till din e-mail adress, efter det, kan du registrera ett nummer på din produkt. klicka här för att aktivera din bricka nu!

 

Hur länge får jag ta del av NyckelDirekts tjänster ?

Det beror på vilken typ av service du har. Tjänster som du köper på sajten gäller i 3 år. Får du din bricka till en bil som är försäkrat hos Mercedes-Benz Försäkring, Nissan Försäkring, Mazda Försäkring, Volkswagen Försäkring, Audi Försäkring, Skoda Försäkring, Original Försäkring, Subaru Försäkring, Kia BilFörsäkring, Opel Försäkring, Citroen Försäkring, Ford Försäkring eller Saab Försäkring gäller NyckelDirekt så länge du är kund hos försäkringsbolaget. Du får ett fornyelse förslag om du avslutar din försäkring eller säljer bilen.

 

Vad är en aktiveringskod ?

Aktiveringskoden är en viktig säkerhetsinformation, för att se till att du är den enda som får ta del av en tjänst som du fått av Promotheo. Den koden använder du endast när du skriver in dig.

 

Vad är hittarens belöning ?

När ägaren har bekräftat att han eller hon har fått nyckeln tillbaka, får hittaren en present med en teckning till våra tjänster för ett värde av 50 kronor.

 

Vad händer om jag förlorar ett objekt som Promotheo ska skydda ?

Tappar du dina nycklar så talar NyckelDirekt-brickan om för upphittaren att hittelön erhålles om nycklarna lämnas till Polisen eller i Postens brevlåda. Och det fungerar! 90% av alla nycklar kommer tillbaka till sin ägare. Med NyckelDirekt kan upphittaren också skicka ett e-mail till ägaren eftersom varje nyckelbricka identifieras med en e-mail-adress. Adressen är kopplad till ägarens riktiga email-adress. Det gör att det går snabbare att få besked om att nycklarna är upphittade.

 

Kostar det någonting att få tillbaka mitt förlorade objekt ?

Det kostar ingenting att få tillbaka dina nycklar. Nothing, Nada, Rien de rien !!! :-)

 

Hur försäkrar Promotheo min konfidentialitet ?

Promotheo hjälper dig att få tillbaka det du har förlorat utan att avslöja dina personliga uppgifter. Integritet och säkerhet värdesätts högt på Promotheo. Vi värnar om vår databas, och har ett öga på den varje dag. Alla våra betalningar med kort sker via Paypal.

 

end faq