LoginLogin With Facebook

NyckelDirekt bricka

NyckelDirekt

Dina nycklar är ovärderliga!
Ett låsbyte eller kopiering av nycklar kan bli mycket kostsamt. Dessutom skyddar dina nycklar dina viktigaste ägodelar. Att få tillbaka sina borttappade nycklar är således både lönsamt och en trygghetsfaktor.

Varje år skrotas 2,5 ton nycklar
En stor del av dem återfinns eller lämnas till Polisen, men kan inte lämnas tillbaka till sina ägare då möjligheter till identifikation saknas. NyckelDirekt gör att du kan få nycklarna tillbaka.

Så här fungerar det!
Tappar du dina nycklar så talar NyckelDirekt-brickan om för upphittaren att hittelön erhålles om nycklarna lämnas till Polisen eller i Postens brevlåda. Och det fungerar! 90% av alla nycklar kommer tillbaka till sin ägare. Med NyckelDirekt kan upphittaren också skicka ett e-mail till ägaren eftersom varje nyckelbricka identifieras med en email-adress. Adressen är kopplad till ägarens riktiga email-adress. Det gör att det går snabbare att få besked om att nycklarna är upphittade.
portecles_promoprotec_en
zodiac_small

Enkelt och snabbt!
När polisen eller upphittaren får tag i dina borttappade nycklar, kan de enkelt ta kontakt med dig via e-mail på ett säkert sätt genom Promotheo-plattformen. (Läs mer om plattformen här)
Beroende på vilken typ av abonnemang du har, kan nyckeln också lämnas till Polisen eller i Postens brevlåda. Polisen ringer oss för att få tag i dina uppgifter, upphittaren kan ringa och lämna ett meddelande till dig. Vi skickar ett SMS för att informera dig 24 timmar om dygnet så att informationen går så snabbt som möjligt.
Upphittaren får en hittelön från Promotheo.

Säkert
NyckelDirektbrickan ger kunderna en chans att skydda sin egendom på ett säkert och anonymt sätt. Vi förenklar livet för upphittaren. Det har aldrig varit så enkelt att hjälpa till! Läs mer om hur vår lösning fungerar.
Läs också hur våra kunder uppskattar det vi gör. klicka här Under "Referenser" hittar du kommentarer från några av de tusentals kunder vi har hjälpt hittills.